Integruota savaitė „Būsiu_____“

posted in: Naujienos | 0

Lapkričio 18–22 dienomis mūsų mokykloje vyko integruota savaitė „Būsiu_“, kurios metu mokiniai ir mokytojai dalyvavo sporto, sveikatingumo, estafečių ir tolerancijos dienose.

Šokių mokytojas Šarūnas kvietė į Aktų salę, kur vyko pamoka „Pajudėkime kartu“. Visi mokiniai nuotaikingai pajudėjo ir įgavo energijos visai savaitei. Mokiniai kartu su savo klasės mokytojomis kalbėjo apie sveiką maistą, kūrė maisto piramides, ragavo salotas ir vaisių asorti. Svečiuose sulaukėme kinologų ir jų augintinių.

Minint tarptautinę tolerancijos dieną, pradinukai keliavo į „Skalvijos“ kino teatrą ir žiūrėjo filmus „Mažasis princas“ ir „Mano kaimynė šnipė“. Mokyklos socialinė pedagogė Simona ir psichologė Sonatas pakvietė visu mokyklos mokinius sukurti klasės tolerancijos planetą. Įkvėpti nuostabių Mažojo Princo citatų, mokiniai sukūrė savo planetas. Kiekviena planeta – stebuklinga planeta, kurioje gyventi gera, kurioje džiaugiamės visi kartu, gyvename draugiškai ir priimame vieni kitus, kad ir kokie skirtingi bebūtume, kaip sakė Mažasis princas: „Štai kokia mano paslaptis. Ji labai paprasta: matyti galima tik širdimi. Tai, kas svarbiausia, nematoma akimis”. Kviečiame visus aplankyti planetų alėją!

Mokykloje vykusių estafečių varžybų ,,Drąsūs, stiprūs, vikrūs“ metu susirungė pirmokai, antrokai, trečiokai ir ketvirtokai. Visą dieną mokykloje vyravo sportinė dvasia, gera nuotaika, azartas ir noras nugalėti. Sveikiname klasių mokinius, užėmusius pirmąsias vietas estafečių varžybose: 1b, 2b, 3b ir 4b.