Advento akcija „Gerumo lašelis“

posted in: Naujienos | 0

Mūsų mokykla kasmet prieš šv. Kalėdas rengia gerumo akciją. Šiemet jungėmės prie „Gerumo lašelio“ akcijos. Ją skelbė Lietuvos vaikų vėžio asociacija „Paguoda“. Kodėl „Gerumo lašelis“? Todėl, kad mes visi kartu galėjome sunešti po gerumo lašą ir padėti sergantiems vaikams.

Gruodžio 15 ir 18 d. aštuoniolika ketvirtokų, „Gerumo lašelio“ ambasadorių, aplankė visas klases ir pakvietė vaikus dalyvauti šioje akcijoje.

Gruodžio 19 d. mokiniai į mokyklą atėjo be uniformų, pasipuošę akcijos atributu – žalios spalvos drabužiu arba turėdami bet kokį žalią akcentą. Kodėl žalia spalva? Mat, tai gyvybės ir vilties simbolis. Mokiniai taip pat gamino sveikinimus bei rašė laiškus vaikams, kurie šventes sutiks ne namuose, bet gydymo įstaigose. Na ir, žinoma, buvo renkami pinigai į Lietuvos vaikų vėžio asociacijos aukų dėžutę. Aukų dėžutę atvėrė ir pinigus, tikybos mokytojos Linos padedami, suskaičiavo ketvirtokai Saulė, Julija, Aurėja, Juozas. Aukų surinkome ir į asociacijos „Paguoda“ sąskaitą pervedėme 870,71 ct.

Dėkojame visiems – mokytojams, vaikams ir jų šeimoms, taip aktyviai prisidėjusiems prie šios gerumo akcijos!