I trimestro užbaigimo šventė

posted in: Naujienos | 0

Lapkričio 28–29 dienomis mūsų mokyklos I–IV klasių mokiniai šventė I trimestro pabaigą. Pirmas trimestras, tai 12 savaičių mokykloje, 300 pamokų ir 240 pertraukų, tai virš 18000 minučių praleistų 354 mokinių būryje. Šios šventės metu prisiminėme mokyklos renginius, minėtas dienas, džiaugėmės Vilniaus „Žiburio“ pradinės mokyklos mokinių sukurta knyga. Pirmokus ir ketvirtokus kvietėme prisiminti mankštos pratimus. Antrokai sušoko ateivio šokį, o trečiokai prisiminė Švarių rankų šokio judesius. Kiekviena klasė pelno skirtingas I trimestro nominacijas bei gavo dovanų picų kuponus.

Mokyklos direktorė džiaugėsi mokinių I trimestro pasiekimais ir įteikė diplomus, padėkas už dalyvavimą dailyraščio ir diktanto konkursuose, pasveikino mokyklos kvadrato komandą. Šventės metu buvo paminėti visi mokiniai atstovavę mokyklą Vilniaus miesto renginiuose ir konkursuose. Didžiuojamės savo mokyklos mokiniais ir dėkojame juos paruošusiems mokytojams!

Šventės metu mokinių laukė netikėtas „Manekenų“ iššūkis. Jie turėjo sustingti ir sugebėti nejudėti, nesijuokti daugiau nei vieną minutę. Visi mokyklos mokiniai puikiai įvykdė šią užduotį!