Programos eTwinning Nacionalinis kokybės ženklelis

posted in: eTwinning, Naujienos | 0

 

Programos eTwinning Nacionalinė paramos tarnyba Vilniaus „Žiburio“ pradinės mokyklos mokytojoms – Violetai, Gražinai, Renatai ir Kristinai – suteikė Nacionalinį kokybės ženklelį (NKŽ) už projektą „Susitikime prie virtualios eglutės“.

Projektu, kurį koordinavo mokytoja Renata, buvo siekiama pasidalinti gerąja patirtimi, įtraukti mokytojas – naujokes į eTwinning mokytojų bendruomenę bei susipažinti su projektų vykdymo eiga. Projekto metu 6 Lietuvos ugdymo įstaigų mokiniai bendravo ir bendradarbiavo Twinspace erdvėje ir skaitmeninių įrankių pagalba kūrė „Virtualias Kalėdas“.

Į projekto vykdymą įsitraukė 12 mūsų mokyklos mokytojų – tai 1-okų mokytojos Vita, Irena, Edita, Lina, 2-okų mokytojos Milda ir Kristina, 4-okų mokytojos Violeta, Gražina ir Laimutė, muzikos mokytoja Ligita, anglų kalbos mokytojos Renata ir Monika bei 5 mokytojos iš kitų Lietuvos miestų ugdymo įstaigų.

Programos eTwinning kokybės ženkleliai suteikiami mokytojams, vykdantiems puikius, profesionalius projektus programoje eTwinning. Ženklelis pažymi, kad projektas pasiekė tam tikrą nacionalinį ir Europos standartą.

Sveikiname mokytojas Renatą, Violetą, Gražiną ir Kristiną su puikiu pasiekimu ir linkime sėkmingo dalyvavimo tarptautinėje eTwinning programoje ateityje!