Informacija dėl naujos mokėjimo už maitinimą tvarkos

posted in: Naujienos | 0

Mokykla vykdė ugdymo įstaigų maitinimo paslaugos pirkimą iš Centrinės pirkimų organizacijos katalogo https://katalogas.cpo.lt/ . Konkurso laimėtoju paskelbta UAB „Niklita“, kuri nuo 2023-09-01 teiks maitinimo paslaugas mūsų mokykloje.

Atsiskaitymas už maitinimą bus vykdomas nauju būdu – Eurofondo el.priemonėmis – per elektroninėje piniginėje papildytą sąskaitą.

Kiekvienam mokiniui reikia elektroninės mokėjimo priemonės, su kuria galės atsiskaityti už valgykloje suteiktas paslaugas.

Siekiant, kad maitinimą būtų galima sklandžiai pradėti vykdyti jau nuo pirmų mokslo dienų, tėveliai jau dabar turi sukurti mokinių paskyras elektroninės piniginės sistemoje ir užsakyti elektronines atsiskaitymo priemones savo vaikams. Daugiau informacijos nuorodoje: https://eurofondas.com/kaip-pradeti-naudotis-eurofondo-e-pinigine/

1-2 klasių mokiniams yra skiriami nemokami pietūs, tačiau jų apskaita bus taip pat vykdoma auksčiau minėtomis el.priemonėmis. Todėl paskyras reikia sukurti ir tiems mokiniams, kurie gaus tik nemokamą maitinimą.