RUDENS ŽYGIS

posted in: Naujienos | 0

Trečius metus iš eilės Lietuvos Respublikos Prezidentas kviečia susiburti bendruomenes ir kartu kurti sveikesnius įpročius. Vilniaus „Žiburio“ pradinė mokykla  taip pat prisijungė prie Nacionalinio Mokyklų žingsniavimo iššūkio. Subūrę daugiau nei 800 narių komandą žingsniuojame jau beveik 2 mėnesius. Visi kartu nuėjome daugiau nei 190 000 000 žingsnių.

Mokyklos #walk15 ambasadorė Gabrielė dar prieš mokinių atostogas su klasės mokiniais ragino kiekvieną mokyklos bendruomenės narį aktyviai žingsniuoti, nepamiršti atsinaujinti žingsnių ir paraginti prisijungti artimuosius. Vaikščiodami po klases bendravome su mokiniais, pasidžiaugėme nueitais žingsniais, priminėme, kad iki iššūkio pabaigos liko visai nedaug laiko. Iššūkio pabaiga – lapkričio 18 d.  Mūsų mokykla tarp 822 Lietuvos mokyklų užima 4 vietą. Tačiau tik 3 daugiausiai žingsnių nuėjusios mokyklos bus apdovanotos prizais.

Žiburiečiai deda visas pastangas, kad mūsų mokykla būtų trejetuke. O iki jo trūksta visai nedaug… Per du mėnesius pamatėme, kad mes nors ir maži, bet kartu labai vieningi ir galime daug, daugiau nei patys kartais pagalvojame. Esame įsitikinę, kad mes galime laimėti, bet tam reikia jūsų visų žingsnių. Lapkričio 11 dieną kviečiame burtis visą Vilniaus „Žiburio“ pradinės mokyklos bendruomenę į RUDENS ŽYGĮ, taip visiems savo žingsniais prisidėti mokyklos komandos Nacionaliniame Mokyklų iššūkyje ir siekti pergalės. Daugiau informacijos išsiųsta elektroniniu dienynu.